Dinnermusik / stemningsmusik (minimumsbooking 2 timer)

1.200 kr. pr. time. (600 kr. pr. påbegyndt halve time)

Prisen inkluderer op til 3 sangønsker (som ikke allerede er på mit repertoire).

Ved booking af 7 timer eller mere opnås 10% rabat på den samlede pris.

 

Fremførsel af særlig og personlig sang (sange) i kirken eller til festen (op til en time)

1.800 kr. (op til 3 sange)

 

Transport

Transport er inkluderet i prisen, men mindre arrangementet er længere væk end sammenlagt 2 timers kørsel fra mit hjem i 4640 Faxe. I så fald vil der blive tillagt et mindre transport tillæg (f.eks.: Sjælland ca. 200 kr. Fyn ca. 400 kr., Jylland ca. 800 kr.).

 

BRYLLUPSPAKKE / TILBUD

Jeg kommer og spiller op til 3 sange til jeres vielse i kirken. Sang(ene) bliver optaget og efterfølgende tilsendt jer både som mp3 lydfil og som et diasshow (video) med jeres egne billeder fra vielsen (dette er valgfrit) med sangen lagt i baggrunden. Jeg tager bagefter med til festen og spiller i op til 6 timer.

Pris for sang(e) til vielsen + sangoptagelse og diasshow + 6 timers musik til festen er: 8.500 kr. (normalpris 10.200 kr.). Ønsker I flere timer ud over de 6 timer, koster hver efterfølgende time 800 kr. (normalpris 1.200 kr.).

Ønsker I, at jeg spiller kortere tid til festen end 6 timer, så send mig en mail (benyt formular herunder) og fortæl om jeres ønsker, så laver jeg et skræddersyet tilbud til jer.

Husk! Til festen er det også muligt at bruge mig til et sang-indslag f.eks. i forbindelse med talen, det koster ikke ekstra 🙂

 

Send mig en forespørgsel med dine ønsker og idéer og få et godt uforpligtende tilbud:

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

FREMFØRELSE AF EN ENKELT SANG

TILBUD OM OPTAGELSE AF SANG

Hvis I ønsker at få optaget den sang, jeg kommer og synger for jer, så tager jeg en lille optager med, som jeg diskret tænder og sætter foran mig inden jeg synger. Jeg vil efterfølgende sende jer lydfilen. Prisen for optagelse, redigering og eftersendelse af sang er 800 kr.

VIDEO

Jeg tilbyder også at lave en video bestående af fotos fra festen eller vielsen, hvor sang-optagelsen ligger som underlægning. Se eksempel herunder. I skal bare vælge nogle billeder, som I har lyst til at jeg skal bruge og sende dem til mig (helst i bredformat). Jeg sender jer herefter et link til download.

Prisen for dias-video med sangen som underlægning er 1.200 kr. (I får både videolinket samt lydfilen separat).

 

NAKED SONGS

Intim koncert hjemme i din stue med mine egne sange.

Læs mere om NAKED SONGS HER

Pris: Enten foregår koncerten på donationsbasis med minimum 10 gæster. Du kan også vælge at betale hele koncerten selv, i så fald er prisen 1.800 kr. plus transport (Sjælland maks 200 kr. Fyn ca.600 kr. og Jylland 700-1200 kr).

 

OBS:

NAKED SONGS koncerter afholdes normalt på hverdage (mandag – torsdag) kl.19 -21. Men kontakt mig gerne, hvis du har andre ønsker eller idéer.