På få uger blev flere sange født, alle med samme nøgne og ærlige udtryk både i musik og tekst. Jeg havde ellers haft en idé om at jeg var sangskriver ikke tekstskriver, at mine tekster ikke var interessante, men jeg udfordrede mig selv igen og igen til at prøve at sætte ord på det der var, og ikke det, jeg troede andre ville høre.

Indtil nu er sangene kommet til mig i en jævn strøm. I starten satte jeg mig decideret ned for at skrive, jeg opsøgte dem, kan man sige, men nu kommer de bare af sig selv og “banker på”, når jeg er i gang med et eller andet andet, og så griber jeg dem. I de fleste tilfælde kan jeg ikke se den færdige konstruktion, før det sidste punktum er sat, og er med flere af sangene blevet meget overrasket og rørt over at det var den “pakke”, der kom igennem.

Alle sangene udtrykker lyrisk modningsprocesser, jeg har været igennem i mit liv: at turde mærke følelserne, at bruge viljen i sandhedens tjeneste, at tro på hjertets stemme i perioder af kaos og konflikt, hverdagen med familie og børn, at vælge et sjælstyret og selvstændigt arbejde frem for det mere økonomisk sikre 9-16 job, at navigere i en kultur, der er drevet af egoets evige ængstelige og frugtesløse søgen efter mere og bedre, at kunne skelne mellem sandheder og løgne, at praktisere nærvær og at se dybere ind i tingene, at lade opmærksomheden møde og overgive sig til den stille VÆREN, der vibrerer igennem hele skabelsen.. Kort sagt handler sangene om den rejse vi alle er på, fra det uautentiske liv til det autentiske liv.

Jeg holder meget af disse sange. Jeg øver dem med vilje ikke i mellem koncerterne, så de får lov til at tale til mig friske og nye igen, når jeg spiller dem for andre, så jeg ikke ender med bare automatisk at sidde og lave lyd. Det er nærværet, de faktiske følelser som ordende og musikken aktiverer i mig i nuet, der er det, jeg føler for at give. Sangene er derfor altid nye og de fortællinger, der introducerer dem, altid født af øjeblikket, af stedet og den unikke gruppe mennesker, der modtager.

Min højeste intention med NAKED SONGS er formuleret i denne sætning: “Jeg ønsker at samle min menneskelige familie i et autentisk og empatisk hjerterum, hvor vi alle kan mærke, at vi er det samme, og hvor al illusion om adskillelse, ensomhed og personlig lidelse opløses”.

Kontakt mig ved at gå til KONTAKTFORMULAREN, så vi kan aftale en dato.

Herunder kan du høre nogle af sangene fra NAKED SONGS repertoiret, og du kan finde flere på youtube.

 

 

 

 

 

NAKED SONGS OFFENTLIGE KONCERTER KALENDER 2018

Pressemeddelelse Naked Songs

25.3 kl.14:30 Koncert i Den Gyldne Cirkel, Birkemosegård, find adressen og læs mere HER

12.4 kl.19  KIRKEKONCERT Dalby kirke – Sneholmgårdsvej 9, 4690 Haslev

22.4 kl.13  ALTERNATIV MESSE i Harmonien i Rødvig på Harmonien, Rødvig Hovedgade 2. Jeg spiller i 45 minutter og prisen er en frivillig donation.

9.6 “Kom hjem smukke sjæl kom hjem”. I Villa Wilder på Christianshavn. Arrangement sammen med Duane Hartel, hvor første del er en koncert med NAKED SONGS og anden del er en lydhealing sammen med Duane og gæsteoptrædere. Læs mere om arrangementet HER.

14.6 Shamanic Lydhealing i “Frejas hjerte”, Vordingborg. Læs mere om arrangementet her: https://www.facebook.com/events/418282788631760/

23.6 SANKT HANS i Dalby. Jeg spiller og synger (også Midsommervisen) og holder båltale før bålet tændes kl.20:00. STED: Dalby Hotel & Restaurant Bregnen Vordingborvej 425, 4690 Haslev. TID: 19:30.

30.7 NAKED SONGS koncert i Den Gyldne Cirkel, Birkemosegård kl.20 i forbindelse med SUN FLOWER FESTIVAL. Læs mere HER

8.8 Mindfulness Koncert med Croquis – i hjertet af Rødvig
i KROHAVEN i Rødvig, Østersøvej 7, 4673 Rødvig Stevns
Læs mere her: https://www.facebook.com/events/1343575665774152/

21.8 kl.19 NAKED SONGS Intim koncert i “Frejas Hjerte” Vordingborg, læs mere HER

8.9 NAKED SONGS og Evergreens på STAFET FOR LIVET i Haslev. Læs mere her: https://www.stafetforlivet.dk/stafet/haslev/program

8.10 Naked Songs i “Hjerterum” Silkeborg, Hostrupsgade 15b. Kl.19. Koncerten er på donationsbasis. For info om stedet kontakt Maria på: 60936748. Tilmelding er ikke nødvendig.

11.10 Naked songs koncert i Helsinge for “Yoga Meditation Healing Forening Nordsjælland”. Facebook: https://www.facebook.com/groups/YogaMeditationOgHealing/ Arrangementet holdes i Lille Sal, Helsinge Kulturhus, Skolegade 43, 3200 Helsinge kl. 19 – 21:30 med indlagt pause på 20-30 minutter. Drej ind fra Skolegade til P-pladsgård inde “bag” huset, hvor der også er glas-indgangsdør til Kulturhuset/biblioteket (samme hus – to navne :-)). “Lille Sal” er inde ad døren og så til venstre – nede i bunden af gangen. Der er entré (er endnu ikke blevet oplyst om beløb, men tag evt. kontakt til foreningen).

18.10 NAKED SONGS STOCKHOLM – stuekoncert- begrænsede pladser.

20.11 Naked Songs koncert i Græsted – Nordsjælland kl.19 – 21:30. Koncerten holdes privat, men der er 3 ledige pladser. Kontakt mig hvis du ønsker at booke dem.

23.11 NAKED SONGS koncert på Rigshospitalet i forhallen kl.10-11. Gratis entré.

.

Der er flere offentlige koncerter i støbeskeen, hold øje med denne side eller Facebook!

NAKED SONGS hjemme hos dig?

Har du lyst til at invitere mig og NAKED SONGS hjem i din stue? Så skal du bare sørge for at have en hyggelig stue og gerne kende nogle mennesker, som du ved vil sætte pris på denne oplevelse. Du vælger selv om det skal være et privat eller offentligt åbent arrangement. Og det er helt op til dig, hvor mange du gerne vil have besøg af. Men min erfaring er, at den bedste (mest hyggelige og intime) stemning opstår, når vi er et sted mellem 8 og 20 personer.

Koncerten er som udgangspunkt på donationsbasis. Alle giver et bidrag, de har lyst til. Dog vil jeg bede dig om at dække mine transportudgifter (100-300 kr. på sjælland, 400-600 kr. til Fyn og 800-1200 kr. til Jylland).

Har du lyst til at invitere gæster, og give dem denne oplevelse uden at de skal forholde sig til donation og betaling, så koster en koncert 1.800 kr. + transport.

 

 

Feedback på NAKED SONGS

“Dét øjeblik hvor ALT går op i en højere enhed 🙏
Dét øjeblik hvor en vision bliver manifesteret i sin fysiske form 🎼💕
Den oplevelse havde jeg i går, da vi var samlet i vores stue for at bruge tid sammen med ligesindede i nærvær, autencitet og åbne hjerter 💕 og med de smukkeste toner fra Tomas Zawadzki.
Tusind, tusind tak for dig der var med 💕Din tilstedeværelse var betydningsfuld, fordi du var dig! Tænk hvordan vi kan præge verden på den fede måde ved at være åbne i vores hjerter. En oplevelse jeg under ALLE der vil mærke deres hjerte 💞
Mine dybeste anbefalinger til Tomas Zawadzki og hans intim-koncert i stuer rundt omkring. Taknemmelige hilsner fra Heidi Udengaard”.

 

“TAK🙏🏻
Jeg har her til aften været til koncert med dig hjemme i Heidi’s stue.
Det var en stor oplevelse og det berørte mig meget dybt. Det er længe siden jeg har mødt så ærligt et udtryk og så fin ydmyghed – for mig var der så meget sandhed og renhed og selvfølgelig som universet støtter os, også lige det jeg søgte i disse dage. Tak fordi du deler”. – Charlotte

 

“Kære Tomas, jeg var med til din koncert i dag 🙏😊. Fik også sagt tak til dig, mere kunne jeg vidst ikke sige lige der.
Det var den mest ærlige, smukke og kærlige koncert jeg har været til.
Din sang om familie hvor du sang så smukt igennem, fik mig ud af den døs som jeg har gået i fra fra den dag vi gik ind i 2018. Jeg har været vred, træt og tung. Men der kunne jeg ikke holde den længere, din tekst og sang var så smuk og rammende, så jeg måtte lade tårnene løbe. Meget healende.
Jeg håber at du vil blive ved med at skrive og synge så fantastisk” 😁😁😁-Trine

 

“Vi siger tusind tak for en fantastisk koncert. Den var varm og ramte lige i hjertet. Kærligst Glenn og Birgitte

 

“I går valgte jeg at lave spontant om på mine planer , fordi jeg pludselig vidste jeg havde brug for at være her i stedet . Tomas Zawadzki afholdt intimkoncert  med sine Naked Songs. Udover at skrive nogle vidunderlige tekster og lave skøn musik , som jeg tror mange kan resonerer med og lade sig inspirere af, skaber han med sin hudløs ærlige ord og tilstedeværelse et enormt healende rum – både med hans koncerter som i går, og med hans lydhealinger, som jeg har været så heldig at opleve ved anden lejlighed 🙏❤️
Jeg kan på det varmeste anbefale dig at opleve det en dag, så hold øje med ham hvis det taler til dig❤️ – Tanja

 

 “Tak for en vidunderlig intim koncert i onsdags🙏
Marie min datter på 12 og jeg kørte helt salige hjem og Marie sagde lige fra ❤️ “Mor det var meget smukt” !
Vi følte os helt renset og ‘hjemme’ i kroppen og dine fine dejlige ord imellem og om sangene og livet er så sande og klare og en skøn del af oplevelsen…
Vi nød virkelig din koncert – tusind tusind tak 🎶💜🙏💜” – Ulricce Frandsen

I den grad intimkoncert, så dejligt også at høre Tomas Zawadzki historier bag de skønne sange.. jeg oplevede det som meget meditativt, smukt og healende.. Tak” – Millamaja

 

“Tak for en rigtig god koncert, og for at du sætter ord på det vi alle går og tumler med. Så fin en fortælling rundt i dit sangunivers” – Lea

 

“Kære Tomas. Tusind tak for en fantastisk aften i går. Dine sange og fortællinger satte gang i refleksioner både hos os og gæsterne. Det var på alle måder en rørende og magisk aften. Jeg håber du kom godt og sikkert hjem. Tusind tak for dit besøg og din venlighed. Mange hilsner” – Helle

 

“Med en fantastisk närvaro och en innerlig äkthet, trollband Tomas mig under hela konserten. Mellan sångerna berättade han historier knutna till låtarna vilket gjorde dem ännu mer autentiska.
En fantastisk kväll och jag gick ifrån konserten med ett hjärta fyllt av kärlek”.  – Jimmie

 

“Kære Tomas, af hjertet tak   Du har virkelig rykket noget i min sjæl… tænker tanker. Tak for dig og din stemme og skønne tekster”. Benita Grand

 

“Jamen din musik og sange er lige som vitaminer, dem skal man jo gerne have dagligt”. – Helle Maria Jakobsen

 

“Prøv at hør: Det dér det er magisk! Det er det, der er brug for i lille Danmark” – Thomas Blachman

 

“Ej, hvor det der gjorde mig salig og glad. – Jeg forstod hvert et ord”. – Sanne Salomonsen