SHAMANISTISK LYDHEALINGSREJSE

På denne hellige rejse hjem til dig selv

vil du komme i kontakt med det

der er sandt for dig i dit liv lige nu

Alt hvad der ikke er sandt

vil begynde at falde fra

i det øjeblik du ser det

som er sandt.

Naturfolkene og deres shamaner levede et holistisk liv og praktiserede fuld integration. De forstod at alt hvad der er, skal være der og er en vigtigt og ligeværdig del af livet.

I respekten for livet, som det udfoldede sig, evnede de at leve i harmoni med jorden og naturen, sig selv og hinanden. Ingen og intet blev ekskluderet, men æret for den plads, det havde i den store helhed.

I respekt for os selv og vores livsrejse åbner vi os for at modtage den visdom, sundhed og styrke, som er vores fødselsret. Vi rejser ind i et healende lydlandskab og lader vores spørgsmål lede os til vores svar. Rejsen sker i trygge rammer hvor der er god tid til at slappe af, mærke, forstå og integrere.

 

EN TIL EN SESSION

Du kommer hjem til mig og vi begynder med, at du fortæller mig, hvad du ønsker at slippe og/eller modtage. Din intention sætter dit kompas.

Du lægger dig på briksen og jeg åbner et ceremonielt helligt og beskyttet rum for din healingsrejse. Så bruger jeg mig selv som et instrument for de healings-energier, der arbejder i dig, ved at sætte lyd på dem.

Ånden i dig, som ved hvad du allermest længes efter, fordi den ved hvem du i sandhed er, vil lede dig til forståelse og sundhed.

 

Varighed: 1,5 time

Pris: 950 kr. (20% rabat hvis du er studerende, pensionist eller har en lav indkomst).

Forløb på 4 sessioner a´1,5 time: 3.200 kr.

Forløb på 10 sessioner a´1,5 time: 7.500 kr.

 

Book din tid ved at ringe til mig på: 26 28 95 93 eller skrive til mig HER

 

Et godt råd! Da denne lydhealings-ceremoni bringer dig meget dybt i dig selv bør du efter healingen sørge for at du kan hvile dig og slappe af resten af dagen. Da jeg bor op ad skov og strand, er der mulighed for at gå en meditativ tur inden du sætter dig ind i bilen og kører hjemad.

 

GRUPPER

Du kan enten selv være vært for en Shamanistisk Lydhealingsrejse eller se HER, hvor og hvornår jeg holder en lydrejse næste gang.

Har du lyst til at være vært for en gruppe lyd-rejse, så send mig en besked eller ring til mig, så vi kan lave en aftale. Du kan invitere dine venner eller f.eks. lave en begivenhed på Facebook.

Min pris for en lydrejse, som du holder (hvor du selv kan bestemme deltagerprisen) er: 2.400 kr. + transport.

 

PROGRAM

Velkommen, aftenens program og evt. spørgsmål.

Lande meditation og intention

Pause og klargøring

Jeg åbner Sacret Space, – et shamanistisk ritual, der holder vores rejse i det ”hellige rum”, beskyttet af de universelle kræfter.

Lydrejsen begynder.

Pause og Sharing

Vi tager afsked

 

EN SHAMANISTISK LYDHEALINGS-REJSE VIL:

 • Bringe balance mellem hoved og hjerte
 • Afbalancere din krops energisystem.
 • Styrke dit immunforsvar, – din krops selvhelbredende evne.
 • Sætte gang i udrensningen af toksiner og affaldsstoffer i din krop.
 • Give dig en oplevelse af velvære, klarhed og indre ro.
 • Åbne op for kontakten til din intuition.
 • Åbne dit hjerte for medfølelse med dig selv
 • Give dig en følelse af at være tryg og støttet.
 • Forstærke din selv-respekt og tro på livet
 • Give dig modet til at springe ud i at realisere dine drømme.
 • Bringe dig i kontakt med din vision – dit højere åndelige potentiale.

 

MIN BAGGRUND, ERFARING OG LIVSFORSTÅELSE

Jeg er født med en meget stærk intuitiv forståelse og erindring om sandhed og enhed, og jeg har brugt hele mit liv på at finde en måde at integrere denne intuition i mit daglige liv i denne krop i denne verden.

I 2002 begyndte jeg at praktisere healing, clairvoyance og forbøn og var medindehaver af en praksis i København kaldet Vita Center. Jeg tog en uddannelse som hjertehealer ved den Gyldne Cirkel i 2005 og begyndte at bruge klassisk musik og andre meditative musikstykker som redskab til healing og forløsning.

Jeg er også autodidakt musiker. Omkring 2012 modtog jeg inspiration til at benytte intuitiv sang og musik i mine sessioner, og har siden da oplevet hvordan dette åbner op for endnu dybere transformationsprocesser hos de mennesker, der kommer hos mig.

I mødet med shamanismen er jeg kommet “hjem” forstået på den måde, at jeg har fundet en tradition, der ikke bare prædiker, men lever og praktiserer det at være et helt menneske: krop, sind OG ånd i hverdagen på en måde, der ærer og respekterer alt andet i skabelsen som ligeværdigt.

Essensen i den shamanistiske praksis er ydmygt at træde til side og lade den iboende intelligens i alle ting træde til. Det er en balance mellem ikke at stå i vejen, men samtidig at kunne mærke hvornår det er tid, at træde til.

I mødet med sandhed, som er kærlighed, vil alt det, der ikke var sandt, naturligt falde fra af sig selv. Helbredelsen er derfor ikke målet, men et biprodukt. Målet er at realisere sin sande natur som evig ånd.

Vision Quest ❣️

Vision Quest ❣️Hanne som deltog deler her hvad hun oplevede på Vision Quest ❣️Vision Quest ❣️Tak for det store fremmøde ☺️Vi oplevede vores deltagere have stort udbytte og en unik oplevelse 👥 Er du en af deltagerne og har du lyst til at dele noget, så skriv gerne en kommentar i tråden🗣 Pga. det positive feedback, planlægger vi at gentage arrangementet i foråret 😊👍

Gepostet von Gør det nu am Montag, 18. Februar 2019

Et lille glimt ind i det lydunivers der i dag blev skabt i Yogaloft 🎶. Videosekvensen er fra 2. halvdel af workshoppen, hvor Tomas guider os rundt på oplevelse i kroppen og sindet 🤗 – brudstykker fra 3 oplevelsesrige timer ✨🧘🏻‍♀️Til slut på rejsen sang Tomas os tilbage til rummet med disse ord “ kom hjem smukke sjæl” – du er smuk præcis som du er ! “ Tusind tak til alle deltagerne i dag for oplevelsen og fællesskabet ❤️🙏🏻#beautiful #soundforyoursoul #yogaloft #mantra #wellness #efterår #oplevelse #hvorførerrejsendighen #mærkdigselvogdithjerte #lydhealing

Gepostet von Yogaloft am Sonntag, 28. Oktober 2018

 

 

FEEDBACK

“Jeg havde stress og var altid urolig. Hele tiden. Det forsvandt som dug for solen, efter… jeg kan ikke huske om det var en eller to gange. Og allerede første gang kunne jeg mærke, at “det var da utroligt det der, at den uro, den forsvinder”. Jeg følte faktisk at jeg var i stress 24 timer i døgnet, om jeg skulle køre i træningscenter eller jeg skulle køre over et gadekryds eller noget; det her det får jeg stress af, og det giver en uro hele tiden, så man nærmest ryster indvendig. Det forsvandt som dug for solen og har stort set ikke været der siden.

Og det har jeg været rigtig glad for og undret mig lidt over – at det kan lade sig gøre ved at der sidder en og siger og gør nogle forskellige ting, det er jo mere eller mindre et mirakel. Men ikke desto mindre, så hjalp det jo altså..

Var jeg ikke ude hos dig to gange? Allerede første gang tænkte jeg: Hold da op! Det var da utroligt det her!”. – John

 

“Jeg har prøvet en healing med Tomas og jeg må sige at det var en vidunderlig healing, anderledes, smuk, en healing som jeg varmt anbefaler”. – Stella

 

“I går var jeg var hos Tomas til lydhealing og det var en spændende og meget fin oplevelse, da jeg ikke har prøvet det før. Der var rigtig meget energi i healingen og jeg mærkede bla. hvordan lydene vibrerede i min krop. I dag kan jeg godt mærke at der er sat gang i noget, men det er på den gode måde. Af hjertet tak Tomas. Ps. det kan varmt anbefales”. Shanelle

 

Jeg er ikke lokket til behandling hos netop  dig,  fordi jeg på forhånd havde læst og hørt om alle de fordele der var ved lydhealing, men kun fordi jeg hørte din musik ( din gave) og følte hvad den gjorde ved mig og vidste at det måtte jeg finde frem til. Så det er jo egentlig omvendt, jeg vidste ikke jeg havde et behov, før jeg mærkede virkningen af din lyd, og mærkede at en masse smeltede inde i mig. Jeg ved jo godt du inderst inde ved det, men  alligevel er det vigtigt for mig at sige dig hvor lysende en gave du har,  og hvor heldig du og  verden er at du har fundet  og blevet bevidst om den, og  valgt at dele den”. – Louise