Kære allesammen,

Her er lidt kost inspiration, som alt sammen er noget, jeg selv har gennemprøvet og lever hver dag.

Jeg har, som jeg har fortalt, selv været på lidt af en rejse med kost og forståelse af kroppen. I de seneste par år har jeg oplevet at mine kostændringer har hjulpet min krop af med allergier og astma, humørsvingninger og mange andre symptomer, der har været normale igennem hele mit voksne liv.

Helt grundlæggende kan det koges ned til ét ord: Forgiftning.

Der er mange ting der kan forgifte kroppen og egentlig bliver kroppen hver dag udsat for gift og forurening gennem det vi spiser, luften vi indånder, ting vi rører ved osv. Vores krop gør et kæmpe arbejde for at udrense disse ting hver eneste dag, men på et tidspunkt kan opgaven blive for stor og kroppen må kapitulere på den måde, at nogle organers funktioner bliver nedsat og nogle af giftstofferne får lov at sive ud i blodet, i huden eller andre steder i kroppen, hvor den laver ravage.

En forgiftet krop vil også være et mekka for visse viratyper, som i årevis kan bo i kroppen og leve af giften (toxiner, tungmetaller, plastic, radiaktivitet osv) og efterlader “ekstrementer” i kroppen af gift der er endnu stærkere end den oprindelige form, der blev “spist”.

Dette skaber en ond cirkel af kronisk forgiftning og er årsagen til kronisk sygdom.

Men det er aldrig for sent at hjælpe kroppen af med giften. Man skal bare vide, hvad man gør.

Jeg har vedhæftet en enkel morgenudrensningsplan samt generel kostvejledning.

Håber I kan bruge det og I er altid velkommen til at skrive med spørgsmål.

Kh.Tomas

MORGEN UDRENSNING SAMT GENERELLE KOSTRÅD

En god måde at hjælpe kroppen til at rense giftstoffer ud, er at give den en kærlig pause om morgenen. Først og fremmest en pause fra fedt. Fedt gør at leveren stopper sin udrensning (fordi den skal tage sig af fedtet).

Leveren renser ud fra en 2-3 tiden om natten og til omkring middagstid (kl.12). Her gør den et meget værdifuldt arbejde for os med at rense giftstoffer ud, og er vi bevidste om det, kan vi samarbejde med den, ved at undlade at indtage fødevarer, der ville tvinge den til at stoppe sin udrensning.

Hvis du følger den enkle anvisning at holde dig fra fedt og blot holder dig til ren enkel føde som citronvand, selleri juice, en frugt/grønt smoothie eller blot frugt indtil kl.12, så giver du din krop (og dig selv) en stor gave hver dag.

Efter et stykke tid vil kroppen være blevet vandt til dette og du kan evt. kontakte mig og få en 9 dages udrensningsplan, som går helt i dybden med især de giftstoffer, der har ligget gemt i dit system i årtier.

Men hvis kroppen er meget belastet er det en god idé stille og roligt at introducere den for den udrensende morgen.

Her er planen. Jeg har selv tilføjet tungerens og tandbørstning, fordi det virker for mig, men det er ikke et must.

OM MORGENEN INDTIL KL.12:

Drik mellem 5 og 10 dl vand med friskpresset citron eller lime, som det første efter du er stået op. Det er fint at putte en smule kogende vand i, så vandet er lidt lunkent og ikke koldt. Lunkent vand er rarest for leveren om morgenen.

Efter dette kan du skrabe tungen af for ophobede giftstoffer, som kommer op fra kroppen om natten og sætter sig på tungen som slim. Brug blot en almindelig spiseske og skrab med kanten, indtil der ikke er andet tilbage end almindeligt klart spyt.

Herefter kan du børste tænder, så munden bliver så ren som muligt efter nattens udrensning. Det er bedst med en el-tandbørste og med tandpaste uden flour. Flour indeholder rester fra aluminium produktion og er et tungmetal, der ikke skal i nærheden af kroppen. Et godt alternativ ikke-flourholdigt tandpaste er denne:

https://www.fruugo.dk/natures-svar-periobrite-tandpasta-cinnamint-113g-1593/p-49087645-97357148?language=da&ac=croud&gclid=EAIaIQobChMI1qXs3JiV6gIVAbp3Ch0tRATVEAQYASABEgKkF_D_BwE&gclsrc=aw.ds

Vent 20-30 minutter efter du har drukket det lunkne vand med citron eller lime (uden af spise eller drikke noget).

Drik herefter minimum 5 og max 10 dl friskpresset øko bladselleri juice. Det kan anbefales at købe mange bundter bladselleri på én gang, så der er nok til hele ugen. Det kan f.eks. bestilles online.

Har du ikke en juicer, så skal denne også købes. Hvis du køber en med et stort indgangsrør til hele frugter, så er det lettest, for så kører du bare hele bundtet igennem på én gang. Drik juicen med det samme.

Her kan du læse om Bladselleri juicen og dens egenskaber: https://www.medicalmedium.com/blog/celery-juice

Vent ca. 20-30 minutter før du spiser morgenmad (hvis du er sulten, ellers vent til du er sulten).

Spis f.eks frisk øko frugt til morgenmad. Kan evt. laves som frugtsalat med mange forskellige frugter skåret i stykker og blandet. Det er fint at komme rosiner på. Og hvis du køber noget rå honning og blander det med lidt vand eller citron/lime, så smager det ekstra godt.

I stedet for frugtsalat til morgenmad, kan du også hoppe ud i at drikke denne meget mættende detox smoothie, som hjælper kroppen med at skille sig af med tungmetaller.

Detox smoothie:

– Indeholder 5 ingredienser som tilsammen finder alle tungmetaller i kroppen og får dem eskorteret sikkert ud af systemet. De 5 ingredienser er:

Byggræs:

https://www.rawandmore.dk/shop/31-greenfood/130-byggraes-juicepulver-oekologisk-/?variantId=181&gclid=EAIaIQobChMIocu46qGV6gIVScayCh22YADDEAQYASABEgJTSPD_BwE

Spirulina:

https://www.rawfoodshop.dk/raw-hawaiian-spirulina-pulver-100g.html

Vilde øko blåbær:

Dagligvarebutikker som Brugsen og Netto.

Frisk koriander:

Dagligvarebutikker og bedst i øko variant.

Dulse:

https://www.rawfoodshop.dk/dulse-flakes-oko-50g.html

  Blend ingredienserne med øko bananer (mængde efter hvor meget du kan spise) og friskpresset frugt og grøntsagsjuice efter eget valg (ikke køb, men presset selv).

  Det er også muligt at tilsætte andre gode ting, f.eks. bær (frosne eller optøede) andet frugt. Hvis du har en have og har adgang til usprøjtede mælkebøtter, brændenælder eller skvadderkål, så kan disse også med fordel puttes i smoothies med stilk og det hele (måske lige skyllede).

  GODE RÅD TIL RESTEN AF DAGEN

  Hvis du giver kroppen disse ting og ellers giver den ro indtil kl.12, vil den på få dage kunne rense mere gift ud af din krop end den har gjort måske i årevis. Der kan komme udrensningssymptomer, for når gift forlader systemet kan symptomer blusse op. Det er derfor godt med god hvile, gå-ture, frisk luft og drik mindst 1L vand hver dag, ved siden af hvad du ellers drikker.

  Jeg anbefaler at anskaffe en vandfilter kande, så vandet er så rent som muligt. Evt. denne her:

  https://mecindo.dk/dafi-kande-2-4-l-bla-1-stk-dk?gclid=EAIaIQobChMI14-o7ZSV6gIVDpSyCh11WgUxEAQYASABEgLyCvD_BwE

  – Min datter kom en dag til at tage et glas vand direkte fra hanen og udbrød: ”Ad, vandet er helt slimet!”. Og det er sandt, der er en klar forskel på filtreret vand og vand direkte fra hanen. Filter vand er mere blødt og rent.

  Resten af dagen kan du spise hvad du nu plejer, men jo mere du kan skære ned på animalske produkter jo bedre, for fedtet i disse produkter vil modarbejde den generelle udrensning. Kosten bør ikke indeholde mere end ca.10% fedt dagligt. Det er den ideelle balance. Og ikke-raffineret vegetabilsk fedt er klart bedst. Og jomfru kokosolie og olivenolie er de bedste valg (kokosolien kan klare høj opvarmning uden at blive ødelagt og i rå form er det godt at smøre på alle former for sår eller betændelse eller andre hudlidelser).

  Du får også fedt fra nødder, frø og avocado, som også er gode kilder, men vær stadig opmærksom på mængden.

  Mange er bekymrede for at få nok protein, men spiser du frugt og grønt i mængder der gør dig mæt, får du rigeligt med protein og i den form kroppen bedst kan optage og bruge.

  HVAD BØR UNDGÅS?

  Følgende fødevarer er bedst helt at undgå hvis du har en kronisk sygdom og gerne vil blive helbredt:

  Mælkeprodukter

  Majs (det meste majs er idag GMO også øko og er ikke kompatibelt med kroppen)

  Rapsolie (ætser tarmkanalen)

  Gluten

  Soya (det samme som med majs)

  Svinekød

  Kunstige sødemidler (indeholder ofte MSG, som er

  Kunstige smagsstoffer

  Citron syre

  Sukker fra sukkeroer

  Æg

  Fisk fra dambrug

  MSG (MSG ødelægger hjernen og nerevsystemet og forværrer alle neurologiske problemer. Det står sjældent på ingredienserne, da det ikke behøver at blive oplyst. Men det findes oftest i smagsforstærkere og kunstig smagsstoffer (også dér hvor der står ”naturlig smag” og kunstige sødemidler – især Aspartam er meget giftigt).

  Jo længere tid kroppen får fred fra disse fødevarer jo bedre. Og som sagt bedst helt at undgå dem. De vil forstyrre kroppen i sin helbredelsesproces.

  ESSEERNES VISDOM

  Jeg faldt for ikke så længe siden over ”The Essene Gospel og Peace” som er tekster, der blev forfattet af en gruppe mennesker, der levede på Jesu tid og besad stor visdom. I disse tekster underviser Jesus i grundlæggende livssandheder bl.a. kost.

  Han siger, at alt det vi slår ihjel og spiser, vil slå os ihjel. Og at det mad vi varmer op, mere end solens stråler vil kunne varme det op, også er ødelæggende for kroppen. Altså rådet er en kost bestående af rå levende føde direkte fra moder jord. Dette er det optimale for mennesker at spise.

  Det er svært at leve på denne måde i dag, især fordi der er så mange sociale forventninger til hvad vi skal spise og hygge os med sammen. Men vi kan forsøge at efterleve dette råd så godt som muligt når vi er hjemme hos os selv, i hverdagen. De dage hvor vi holder os fra animalske produkter og opvarmet mad og kun spiser rene naturlige fødevarer i deres oprindelige form med et minimum af fedt, disse dage vil vores krop takke os for og til gengæld kvittere med mere energi, mere kreativ kraft, livslyst og glæde.

  Vi må hver især tage en rejse med dette og ikke være for hårde ved os selv. Det vi kan lide, men som vi ved, ikke er det bedste vi kan spise, kan vi kærligt udfase over en længere periode. Eller blive ved med at inkludere hist og her med balance. Nærvær og venlighed overfor både vores krops behov og vores sociale/følelsesmæssige behov kan kultiveres.

  INSPIRATION TIL OPSKRIFTER

  Der findes mange gode opskrifter i bøgerne fra Medical Medium (Den medicinske seer). Han bruger mest rå frugt og grønt i sine opskrifter, men inkluderer også opvarmede ting som kartofler, løg mm. Der er en god balance for det moderne mennesker, der gerne vil tilbage til det mere enkle, sande og naturlige. Der er opskrifter i alle hans bøger, undtagen den første.

  Man kan også finde flere af hans opskrifter på nettet. Og i det hele tager er der mange gode opskrifter fra veganske sider på nettet. Blot vær opmærksom på fedtmængden. Hvis der står at man skal putte f.eks. 1dl olie eller mere i en salatdressing, så vær opmærksom og skær det ned til en spsk fuld. Og så brug vand eller tahin eller evt. havremælk i stedet for resten af olien. Sørg for at få så lidt fedt som muligt i det hele taget.

  VEJLEDNING TIL SPECIFIKKE SYMPTOMER

  Hvis du har en specifik sygdom og ved præcis hvad din krop fejler, så er der mange gode råd til hvad der er særligt godt at spise i bøgerne fra den Medicinske Seer.

  Du behøver ikke at købe dem alle, men er velkommen til at skrive til mig med navnet på din sygdom eller symptomer, så vil jeg gerne slå det op for dig og sende dig et billede fra den tekst, der forklarer hvad der vil være bedst for dig at spise af mad, vitaminer, mineraler eller anden tilskud.

  Og i det hele taget, skriv endelig, hvis du har spørgsmål til noget af alt dette.

  What do you want to do ?

  New mail

  What do you want to do ?

  New mail

  What do you want to do ?

  New mailKære allesammen,

  Her er lidt kost inspiration, som alt sammen er noget, jeg selv har gennemprøvet og lever hver dag.

  Jeg har, som jeg fortalte, selv været på lidt af en rejse med kost og forståelse af kroppen. I de seneste par år har jeg oplevet at mine kostændringer har hjulpet min krop af med allergier og astma, humørsvingninger og mange andre symptomer, der har været normale igennem hele mit voksne liv.

  Helt grundlæggende kan det koges ned til ét ord: Forgiftning.

  Der er mange ting der kan forgifte kroppen og egentlig bliver kroppen hver dag udsat for gift og forurening gennem det vi spiser, luften vi indånder, ting vi rører ved osv. Vores krop gør et kæmpe arbejde for at udrense disse ting hver eneste dag, men på et tidspunkt kan opgaven blive for stor og kroppen må kapitulere på den måde, at nogle organers funktioner bliver nedsat og nogle af giftstofferne får lov at sive ud i blodet, i huden eller andre steder i kroppen, hvor den laver ravage.

  En forgiftet krop vil også være et mekka for visse viratyper, som i årevis kan bo i kroppen og leve af giften (toxiner, tungmetaller, plastic, radiaktivitet osv) og efterlader “ekstrementer” i kroppen af gift der er endnu stærkere end den oprindelige form, der blev “spist”.

  Dette skaber en ond cirkel af kronisk forgiftning og er årsagen til kronisk sygdom.

  Men det er aldrig for sent at hjælpe kroppen af med giften. Man skal bare vide, hvad man gør.

  Jeg har vedhæftet en enkel morgenudrensningsplan samt generel kostvejledning.

  Håber I kan bruge det og I er altid velkommen til at skrive med spørgsmål.

  Kh.Tomas

  MORGEN UDRENSNING SAMT GENERELLE KOSTRÅD

  En god måde at hjælpe kroppen til at rense giftstoffer ud, er at give den en kærlig pause om morgenen. Først og fremmest en pause fra fedt. Fedt gør at leveren stopper sin udrensning (fordi den skal tage sig af fedtet).

  Leveren renser ud fra en 2-3 tiden om natten og til omkring middagstid (kl.12). Her gør den et meget værdifuldt arbejde for os med at rense giftstoffer ud, og er vi bevidste om det, kan vi samarbejde med den, ved at undlade at indtage fødevarer, der ville tvinge den til at stoppe sin udrensning.

  Hvis du følger den enkle anvisning at holde dig fra fedt og blot holder dig til ren enkel føde som citronvand, selleri juice, en frugt/grønt smoothie eller blot frugt indtil kl.12, så giver du din krop (og dig selv) en stor gave hver dag.

  Efter et stykke tid vil kroppen være blevet vandt til dette og du kan evt. kontakte mig og få en 9 dages udrensningsplan, som går helt i dybden med især de giftstoffer, der har ligget gemt i dit system i årtier.

  Men hvis kroppen er meget belastet er det en god idé stille og roligt at introducere den for den udrensende morgen.

  Her er planen. Jeg har selv tilføjet tungerens og tandbørstning, fordi det virker for mig, men det er ikke et must.

  OM MORGENEN INDTIL KL.12:

  Drik mellem 5 og 10 dl vand med friskpresset citron eller lime, som det første efter du er stået op. Det er fint at putte en smule kogende vand i, så vandet er lidt lunkent og ikke koldt. Lunkent vand er rarest for leveren om morgenen.

  Efter dette kan du skrabe tungen af for ophobede giftstoffer, som kommer op fra kroppen om natten og sætter sig på tungen som slim. Brug blot en almindelig spiseske og skrab med kanten, indtil der ikke er andet tilbage end almindeligt klart spyt.

  Herefter kan du børste tænder, så munden bliver så ren som muligt efter nattens udrensning. Det er bedst med en el-tandbørste og med tandpaste uden flour. Flour indeholder rester fra aluminium produktion og er et tungmetal, der ikke skal i nærheden af kroppen. Et godt alternativ ikke-flourholdigt tandpaste er denne:

  https://www.fruugo.dk/natures-svar-periobrite-tandpasta-cinnamint-113g-1593/p-49087645-97357148?language=da&ac=croud&gclid=EAIaIQobChMI1qXs3JiV6gIVAbp3Ch0tRATVEAQYASABEgKkF_D_BwE&gclsrc=aw.ds

  Vent 20-30 minutter efter du har drukket det lunkne vand med citron eller lime (uden af spise eller drikke noget).

  Drik herefter minimum 5 og max 10 dl friskpresset øko bladselleri juice. Det kan anbefales at købe mange bundter bladselleri på én gang, så der er nok til hele ugen. Det kan f.eks. bestilles online.

  Har du ikke en juicer, så skal denne også købes. Hvis du køber en med et stort indgangsrør til hele frugter, så er det lettest, for så kører du bare hele bundtet igennem på én gang. Drik juicen med det samme.

  Her kan du læse om Bladselleri juicen og dens egenskaber: https://www.medicalmedium.com/blog/celery-juice

  Vent ca. 20-30 minutter før du spiser morgenmad (hvis du er sulten, ellers vent til du er sulten).

  Spis f.eks frisk øko frugt til morgenmad. Kan evt. laves som frugtsalat med mange forskellige frugter skåret i stykker og blandet. Det er fint at komme rosiner på. Og hvis du køber noget rå honning og blander det med lidt vand eller citron/lime, så smager det ekstra godt.

  I stedet for frugtsalat til morgenmad, kan du også hoppe ud i at drikke denne meget mættende detox smoothie, som hjælper kroppen med at skille sig af med tungmetaller.

  Detox smoothie:

  – Indeholder 5 ingredienser som tilsammen finder alle tungmetaller i kroppen og får dem eskorteret sikkert ud af systemet. De 5 ingredienser er:

  Byggræs:

  https://www.rawandmore.dk/shop/31-greenfood/130-byggraes-juicepulver-oekologisk-/?variantId=181&gclid=EAIaIQobChMIocu46qGV6gIVScayCh22YADDEAQYASABEgJTSPD_BwE

  Spirulina:

  https://www.rawfoodshop.dk/raw-hawaiian-spirulina-pulver-100g.html

  Vilde øko blåbær:

  Dagligvarebutikker som Brugsen og Netto.

  Frisk koriander:

  Dagligvarebutikker og bedst i øko variant.

  Dulse:

  https://www.rawfoodshop.dk/dulse-flakes-oko-50g.html

   Blend ingredienserne med øko bananer (mængde efter hvor meget du kan spise) og friskpresset frugt og grøntsagsjuice efter eget valg (ikke køb, men presset selv).

   Det er også muligt at tilsætte andre gode ting, f.eks. bær (frosne eller optøede) andet frugt. Hvis du har en have og har adgang til usprøjtede mælkebøtter, brændenælder eller skvadderkål, så kan disse også med fordel puttes i smoothies med stilk og det hele (måske lige skyllede).

   GODE RÅD TIL RESTEN AF DAGEN

   Hvis du giver kroppen disse ting og ellers giver den ro indtil kl.12, vil den på få dage kunne rense mere gift ud af din krop end den har gjort måske i årevis. Der kan komme udrensningssymptomer, for når gift forlader systemet kan symptomer blusse op. Det er derfor godt med god hvile, gå-ture, frisk luft og drik mindst 1L vand hver dag, ved siden af hvad du ellers drikker.

   Jeg anbefaler at anskaffe en vandfilter kande, så vandet er så rent som muligt. Evt. denne her:

   https://mecindo.dk/dafi-kande-2-4-l-bla-1-stk-dk?gclid=EAIaIQobChMI14-o7ZSV6gIVDpSyCh11WgUxEAQYASABEgLyCvD_BwE

   – Min datter kom en dag til at tage et glas vand direkte fra hanen og udbrød: ”Ad, vandet er helt slimet!”. Og det er sandt, der er en klar forskel på filtreret vand og vand direkte fra hanen. Filter vand er mere blødt og rent.

   Resten af dagen kan du spise hvad du nu plejer, men jo mere du kan skære ned på animalske produkter jo bedre, for fedtet i disse produkter vil modarbejde den generelle udrensning. Kosten bør ikke indeholde mere end ca.10% fedt dagligt. Det er den ideelle balance. Og ikke-raffineret vegetabilsk fedt er klart bedst. Og jomfru kokosolie og olivenolie er de bedste valg (kokosolien kan klare høj opvarmning uden at blive ødelagt og i rå form er det godt at smøre på alle former for sår eller betændelse eller andre hudlidelser).

   Du får også fedt fra nødder, frø og avocado, som også er gode kilder, men vær stadig opmærksom på mængden.

   Mange er bekymrede for at få nok protein, men spiser du frugt og grønt i mængder der gør dig mæt, får du rigeligt med protein og i den form kroppen bedst kan optage og bruge.

   HVAD BØR UNDGÅS?

   Følgende fødevarer er bedst helt at undgå hvis du har en kronisk sygdom og gerne vil blive helbredt:

   Mælkeprodukter

   Majs (det meste majs er idag GMO også øko og er ikke kompatibelt med kroppen)

   Rapsolie (ætser tarmkanalen)

   Gluten

   Soya (det samme som med majs)

   Svinekød

   Kunstige sødemidler (indeholder ofte MSG, som er

   Kunstige smagsstoffer

   Citron syre

   Sukker fra sukkeroer

   Æg

   Fisk fra dambrug

   MSG (MSG ødelægger hjernen og nerevsystemet og forværrer alle neurologiske problemer. Det står sjældent på ingredienserne, da det ikke behøver at blive oplyst. Men det findes oftest i smagsforstærkere og kunstig smagsstoffer (også dér hvor der står ”naturlig smag” og kunstige sødemidler – især Aspartam er meget giftigt).

   Jo længere tid kroppen får fred fra disse fødevarer jo bedre. Og som sagt bedst helt at undgå dem. De vil forstyrre kroppen i sin helbredelsesproces.

   ESSEERNES VISDOM

   Jeg faldt for ikke så længe siden over ”The Essene Gospel og Peace” som er tekster, der blev forfattet af en gruppe mennesker, der levede på Jesu tid og besad stor visdom. I disse tekster underviser Jesus i grundlæggende livssandheder bl.a. kost.

   Han siger, at alt det vi slår ihjel og spiser, vil slå os ihjel. Og at det mad vi varmer op, mere end solens stråler vil kunne varme det op, også er ødelæggende for kroppen. Altså rådet er en kost bestående af rå levende føde direkte fra moder jord. Dette er det optimale for mennesker at spise.

   Det er svært at leve på denne måde i dag, især fordi der er så mange sociale forventninger til hvad vi skal spise og hygge os med sammen. Men vi kan forsøge at efterleve dette råd så godt som muligt når vi er hjemme hos os selv, i hverdagen. De dage hvor vi holder os fra animalske produkter og opvarmet mad og kun spiser rene naturlige fødevarer i deres oprindelige form med et minimum af fedt, disse dage vil vores krop takke os for og til gengæld kvittere med mere energi, mere kreativ kraft, livslyst og glæde.

   Vi må hver især tage en rejse med dette og ikke være for hårde ved os selv. Det vi kan lide, men som vi ved, ikke er det bedste vi kan spise, kan vi kærligt udfase over en længere periode. Eller blive ved med at inkludere hist og her med balance. Nærvær og venlighed overfor både vores krops behov og vores sociale/følelsesmæssige behov kan kultiveres.

   INSPIRATION TIL OPSKRIFTER

   Der findes mange gode opskrifter i bøgerne fra Medical Medium (Den medicinske seer). Han bruger mest rå frugt og grønt i sine opskrifter, men inkluderer også opvarmede ting som kartofler, løg mm. Der er en god balance for det moderne mennesker, der gerne vil tilbage til det mere enkle, sande og naturlige. Der er opskrifter i alle hans bøger, undtagen den første.

   Man kan også finde flere af hans opskrifter på nettet. Og i det hele tager er der mange gode opskrifter fra veganske sider på nettet. Blot vær opmærksom på fedtmængden. Hvis der står at man skal putte f.eks. 1dl olie eller mere i en salatdressing, så vær opmærksom og skær det ned til en spsk fuld. Og så brug vand eller tahin eller evt. havremælk i stedet for resten af olien. Sørg for at få så lidt fedt som muligt i det hele taget.

   VEJLEDNING TIL SPECIFIKKE SYMPTOMER

   Hvis du har en specifik sygdom og ved præcis hvad din krop fejler, så er der mange gode råd til hvad der er særligt godt at spise i bøgerne fra den Medicinske Seer.

   Du behøver ikke at købe dem alle, men er velkommen til at skrive til mig med navnet på din sygdom eller symptomer, så vil jeg gerne slå det op for dig og sende dig et billede fra den tekst, der forklarer hvad der vil være bedst for dig at spise af mad, vitaminer, mineraler eller anden tilskud.

   Og i det hele taget, skriv endelig, hvis du har spørgsmål til noget af alt dette.

   What do you want to do ?

   New mail

   What do you want to do ?

   New mail

   What do you want to do ?

   New mail