Der findes få dage i vores liv, som vi husker så stærkt og klart som vores bryllup. Denne dag, hvor vi i overværelse af vores familie og venner vælger at leve resten af vores liv sammen i med og modgang.

Jeg og min kone husker vores bryllup meget tydeligt. Hvem der var vores gæster, hvad vi fik at spise, talerne, musikken, vejret, alt det der var planlagt og alt det, der opstod spontant. Vi har stadig vores bryllupsbillede stående på en fast plads på reolen sammen med en af de ubrugte poser med ris bundet med et stykke silkebånd og figurerne fra bryllupskagen. Denne opstilling står hver dag og minder os om vores kærlighed til hinanden og hvorfor vi er sammen.

Med over 20 års erfaring som bryllupsmusiker ved jeg præcis hvordan jeg skal understøtte og løfte den gode stemning: sangvalg, intonation, lydniveau og kunstpauser vælger jeg ud fra timing og indføling med selskabet. Så I trygt kan slappe af og nyde jeres særlige dag.

 

MUSIK I KIRKEN, TIL FESTEN – ELLER BEGGE DELE

Det er muligt at booke mig på 3 forskellige måder:

  • Til at fremføre en eller flere særlige sange i kirken under vielsen.
  • Som dinnermusiker under festmiddagen
  • Både til vielsen og til festmiddagen

Hvis I vælger at booke mig til at fremføre en eller flere sange i kirken, kan I skabe en helt personlig vielse. I kan enten vælge en sang sammen, som betyder meget for jer, eller du kan vælge en sang, som du ved betyder meget for din elskede og lade det være en overraskelse. Dette er en meget smuk og særlig gave at give.

Som dinnermusiker vil jeg bidrage til at I får den bedste begyndelse på jeres ægteskab. En kærlig og mindeværdig dag med en udsøgt musikalsk ramme.  Jeg vil tilpasse mig den stemning I har ønsket, at der skal være ud fra de valg, I har taget med dekorationerne, valg af gæster, lokaler, maden osv. Det, der er mit talent er at intuitivt falde ind i omgivelserne og løfte den stemning, der er sat.

Ved at benytte mig både til vielsen og festen vil I bringe den højtidelige og særlige stemning fra vielsen med ind i festen og skabe en fin rød tråd igennem hele denne uforglemmelige dag.

Se priser på de forskellige muligheder her.

Hør om andres oplevelser med mig her.

 

Når du booker mig, får du:

Garanti for en kærlig og romantisk stemning til jeres bryllup.

Mulighed for at skabe en personlig vielse ved at få fremført en sang, der er særlig for jer.

Mulighed for at få fremført en eller flere personlige sange under festmiddagen, som et særligt indslag.

 

Send mig en uforpligtende forespørgsel her:

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

You raise me up, fremført ved vielse på Hvedholm slot

 

“This I promise you” fremført ved vielse i Skellerup kirke

Jeg tilbyder også at optage min sang-fremførsel og enten sende den til jer efterfølgende som en lydfil og/eller lægge lydfilen på et diasshow, som videoerne her (jeg skal blot bede jer sende mig de billeder, I ønsker skal være med). Læs mere HER